Hoofdvestiging
Verdilaan 5

Nevenvestiging
Beethovenlaan 1

Nevenvestiging
Brahmsstraat 2

Vestigingen

Hoofdvestiging Verdilaan

Verdilaan 5, 7604 JV Almelo

T: 0546-539993

E: info@verdiparkfysio.nl

De praktijk heeft de beschikking over vier ruime behandelkamers, een oefenzaal, een wachtruimte en toilet. Daarnaast heeft onze praktijk de beschikking over 10 eigen parkeerplaatsen en is met de auto, de fiets, het openbaar vervoer en lopend makkelijk te bereiken. Door een persoonlijke benadering sluiten wij aan bij uw vraag, beleving en verwachting. In 2016 is de praktijk grondig verbouwd. Er is een extra behandelkamer bijgekomen en de oefenzaal is 2x zo groot geworden en heeft nu een lente van ruim 12 meter.

Impressie van de praktijk na de verbouwing

Nevenvestiging Hoog Schuilenburg

Beethovenlaan 1, 7604 GC Almelo

T: 0546-816887

E: info@verdiparkfysio.nl

In verzorgingshuis Hoog Schuilenburg is voor de bewoners een volledig ingerichte praktijkruimte voor fysiotherapie aanwezig. Deze is net als onze hoofdvestiging aan de Verdilaan voor iedereen toegankelijk. De praktijk bevindt zich op de begane grond. Bij de hoofdingang gaat u direct links de gang in. Aan de rechterkant bevindt zich de praktijk.

Nevenvestiging Huisartsenpraktijk Timmer

Beethovenlaan 3, 7604 GC Almelo

T: 0546- 539993

E: info@verdiparkfysio.nl

Sinds 1 januari 2022 zijn wij In huisartsenpraktijk Timmer gestart met een extra vestiging van onze fysiotherapiepraktijk. De ingang bevindt zich net iets voorbij de (grote) parkeerplaats van Hoog Schuilenburg. Indien u een afspraak heeft op deze vestiging kunt u plaats nemen in de wachtkamer.