Hoofdvestiging
Verdilaan 5

Nevenvestiging
Beethovenlaan 1

Nevenvestiging
Brahmsstraat 2

Praktijk

img_1643

Procedure
“Hoe verder na het maken van een afspraak”
Wij doen altijd een fysiotherapeutisch onderzoek. Dit doen wij tijdens de eerste afspraak. Aan het einde van het onderzoek zullen wij u adviseren en uitleggen welke behandeling voor u het meest geschikt is. Samen met u stellen we dan het behandelplan op inclusief de behandeldoelen. Het kan zijn dat wij u vragen aanvullend nog enkele (korte) vragenlijsten in te vullen.

img_2230

Doel van fysiotherapie
“Voor u het best haalbare resultaat”
Ieder persoon is anders en geen enkele aandoening of klacht is hetzelfde. Daarom is het doel wat we samen met u nastreven afhankelijk van vele factoren en bevindingen. Voor de één betekent dit dat de pijn of klachten verdwijnen, voor de ander is dit de mogelijkheid om zelfstandig naar het winkelcentrum te kunnen lopen of zelfstandig te kunnen blijven wonen.

 

Inzicht in de behandeltijd
“Hoe lang duurt de behandeling?”
Doorgaans duurt een behandeling 30 minuten. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en wordt na het onderzoek ingeschat. Tijdens de behandelingen wordt er regelmatig geëvalueerd en zo kan in overleg met u het aantal behandelingen worden bijgesteld. Zo kan het zijn dat u eenmalig wordt behandeld, maar ook langdurige begeleiding is een mogelijkheid. In een aantal gevallen bieden wij groepsoefentherapie en – revalidatie aan. Deze sessies duren doorgaans een uur.

 

Openingstijden
“Een afspraak maken lukt altijd”
Wij zijn van maandag tot en met vrijdag de gehele dag geopend en houden ruime openingstijden aan. Voor het maken van een afspraak in de avonduren na 18.00 uur zijn twee avonden beschikbaar. Bij voorkeur worden de afspraken aaneengesloten gepland.

Maandag 7.30-21.00
Dinsdag 7.30-18.00
Woensdag 7.30-18.00
Donderdag 7.30-21.00
Vrijdag 7.30-17.00

 

Privacy Policy
Hier vindt u onze Privacy Policy

Afspraak maken?

Follow by Email
Facebook
Twitter