Hoofdvestiging
Verdilaan 5

Nevenvestiging
Beethovenlaan 1

Nevenvestiging
Brahmsstraat 2

Deskundigheid

“Professionele zorg voor iedereen”

Als fysiotherapeuten zijn wij opgeleid om breed te denken en te kijken. Daarnaast  worden wij met grote regelmaat bij- en nageschoold. Wij voldoen aan de strengste eisen van de zorgverzekeraars en mogen ons dan ook TopZorg praktijk c.q. Pluspraktijk noemen. Van ons kunt u verwachten dat u voor vrijwel elke aandoening met een indicatie voor fysiotherapie bij ons terecht kunt. Wij hebben diverse specialisaties in huis en zijn aangesloten bij verschillende regionale en landelijke netwerken.

Specialisatieshca-plus-praktijk-2017-2019

Aangesloten bij de volgende netwerken
(klik op het plaatje voor meer informatie)

logo-rnt-2017

logo parkinsonnet

logo claudicationet

HVLNetwerkTwente_logo

 

Benefit gespecialiseerde zorg

  • Knie-heup-enkel klachten,
  • Rug-, nek,-schouderklachten
  • Artrose
  • COPD
  • Diabetes
  • Parkinson

Bent u geopereerd en moet u fysiotherapeutisch gerevalideerd worden? Wij hebben vele mensen, jong en oud,  al mogen begeleiden. Wij hebben veel mensen gezien na vaak uitgevoerde operaties zoals een schouderoperatie, nieuwe heup of knie.)

Belangrijk voor u om te weten is dat onze kennis en kunde beschreven staan in duidelijke , wetenschappelijk onderbouwde begeleidingstrajecten. Deze trajecten voldoen natuurlijk aan bestaande richtlijnen.

Ons project zelfredzaamheid
U wilt net als iedereen zo zelfredzaam en zelfstandig mogelijk zijn en blijven. Door een ziekte of aandoening kan dit kortdurend of continu bedreigd worden. De door ons ontwikkelde interventie leidt tot een kwalitatief zo hoog mogelijke mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid gekoppeld aan een gezond beweeggedrag.

Follow by Email
Facebook
Twitter